وقتی ازَم میپرسَن بینِ کسی که دوسِت داره و کسی که دوسِش داری کدومو انتخاب میکنی یکم این پا اون پا میکنم و با بی مِیلی میگم کَسی که دوسِش دارم ولی هم من میدونم و هم
بقیه که بودن با آدمی که دوستِش داری و دوسِت نداره مرگِه
موندن با کسی که دوست داره و دوسِش نداری هم مرگه بین مَرگ و مَرگ نباید دنبالِ زندگی گَشت!!
پگاه صنیعی
------------------------------------
اگر روزی از من بپرسند قوی ترین ن دنیا چه کسانی هستند جواب خواهم داد نی که تنهایی را یاد گرفته اند.
جمال ثریا
خالد حسینی
زیور شیبانی
آدمها آنقدر زود عوض میشوند که تو فرصت نمیکنی به ساعتت نگاه بیندازی و ببینی چند دقیقه بین دوستیها و دشمنیها فاصله افتاده است.
چقدر شبیه توست دخترم. حتی نداشتنش!
حمید جدیدی
معصومه: آره.
عطا: اونجوری دورت بگردم !.
قندون جهیزیه
فردریک بکمن
و آن چند ثانیه را به تو فکر خواهم کرد
شرط می بندم اگر غلطی هست که نکرده باشند، به خاطرِ دلسوزی و شرافت و این جور چیزها نبوده . لابد نتوانسته اند بکنند .
حکایت عشقی بی شین بی قاف بی نقطه- مصطفی مستور
آیا همیشه دو نفر عاشق همین احساس را نمی کنند که سابقا یکدیگر را دیده بودند، که رابطه ی مرموزی میان آن ها وجود داشته است؟
او به سادگی یک زن است ، باشکوه .
حامد ابراهیم پور
مطمئن باشید کسی که شما را دائم به گریه می اندازد، نه عاشق شماست و نه حتی دوست تان دارد!
گابریل گارسیا مارکز
تو وجود هر آدمی رگه هایی از دگر آزاری و سادیسم وجود داره/ میدونی چه وقت این حس بیدار میشه؟ وقتی میفهمی یکی عاشقته!
bitter moon/ رومن پولانسکی
علی محیط
همیشه چای کم رنگ مینوشید. اگر چای پررنگ میشد، از طرف دیگر لیوان نمی توانست مرا ببیند. اینطور می گفت.
جمال ثریا
و فراموشی کیمیاست…سهراب سپهری
+ عنوان پست : مولانا
+ تصمیمی که با دل میگیری از تصمیمی که با عقل میگیری، خوشحالترت میکنند، فقط عقل آینده داره ولی دل نابود میشه!
+ تو دنیایی که با لمس یه انگشت بلاک میشی خیلی جرات میخواد عاشق بشی !
+ ما چقدر خوشبختیم که باران را داریم
اگه روی لینک بزنید پرنده ها رو میبینین؛ بعد روی هر پرندهای که بزنید صداش رو خواهی شنید. کلیک کنین
ای توبه ام شکسته، از تو کجا گریزم؟
تو ,یه ,ی ,رو ,عاشق ,آدم ,که با ,کسی که ,و این ,همه ی ,چند ثانیه
درباره این سایت